Jeho tvorcovia pripravujú svoje pokrmy v lese na otvorenom ohni.  A nebude sa jednať o klasické špekáčiky alebo čaj, ale pripravte sa na šťavnatý steak, chutné kurča či koláče alebo palacinky. Srbskí kuchári Boki Almazan a Alex Almazan vedia pomocou domácich organických surovín navariť celé chody, za ktorých servírovanie by sa nemusela hanbiť ani slušná reštaurácia. Pri práci miešajú rôzne techniky a štýly varenia. Ich tradičné srbské recepty si môžete pripraviť aj vy.

Svoje  prírodné varenia vedia aj vhodne nafilmovať, takže nie ste ochudobnení  o vizuálny zážitok z prípravy. Stručne a jasne, slušná porcia foodp*rna a jednom mieste.

Že to robia dobre odzrkadľuje aj zástup 2,8 milióna virtuálne lačných odberateľov (ytb) a cca 140 tisíc priaznivcov na Instagrame.

Asi je načase sa prestať trápiť na to skvelé jedlo. Človek už nestačí prehĺtať mlsné sliny.

… niečo malé pod zub?:

Kulinársky diamant: Lahodná huba za stovky euro
Legenda street foodu je samé prekvapenie
Gastroextáza: Čo je lepšie – steak alebo sex?

Facebook Comments